Carobni stapic

Kada bih imala carobni stapic samo na par trenutaka znam sigurno sta bih ucinila. Promenila bih sve ruzne stvari iz svog okruzenja a i sire.

Carobni stapic vam daje tu mogucnost da sve ono sto ne valja i jednostavno vama ne odgovara promenite. Zato je jako vazno da taj stapic dodje u prave u ruke i u pravo vreme. Zamislite kada biste imali tu mogucnost da onda kada to pozelite prekinete sve lose. Necu ni da spominjem pozitivnu stranu toga da biste mogli da zaustavite ratove, glad, poplave i druge velike katastrofe koje ugrozavaju ljudski rod, vec i one male sitne stvari kao sto je promena vremena u datom trenutku. Recimo roditelji su konacno resili da vas puste na izlet sa drustvom posle dugo dugo vremena provedenih u molbama ili obecavanju da ce se sve vase ocene naglo poboljsati i onda odjednom na taj specijalni dan padne nenormalna kisa ili pocne da duva jak vetar. Ili ste recimo resili da u bioskop obucete bas tu haljinu jer je od proslog leta cuvate u ormaru bas za tu specijalnu priliku, a onda naglo zahladi u tim vecernjim satima.


Velike su prednosti tog carobnog stapica, i imao bi mnogo lepih primena bar u mojim rukama, ali kao sto rekoh zamislite ga u rukama osobe koja nije dobra. Kakve bi sve ruzne stvari mogle da se dogode.

Leave a comment

Your email address will not be published.