Dani mog detinjstva

Sa sjetom se sjecam mog djetinjstva. Iako jos dijete po nekad se tako vise ne osjecam

Dani detinjstva brzo prolaze i nikada ne staju i svaki trenutak koji izgubis gledajuci u plafon i razmisljajuci o nesreci, tugi, finasijskim problemima su izgubljeni dani detinjstva. Cesto u danasnje vrijeme mozete cuti razne price o djeci koja vise nisu djeca koja rade stvari koje su nesvojstvene djeci nego odraslima, pa cak bi se moglo reci nemoralnim odraslima.

Medjutim dani mog detinjstva i dalje traju i dalje se osjecam djecak koji treba jos ljubavi i paznje jos igara i slatkisa i koji treba jos vremena da ostane dijete jer se tako dobro osjeca. Ne zuri mi se, niti vidim ista zanimljivo u svijetu odraslih. Brige, malverzacije, problemi, bolesti, posao, ili jos gore ako nemate posao i jos hiljadu stvari koje more odrasle. Hocu i dalje da izbjegnem to da se molim da puste jos jedan crtic i da vicem u sebi bice crtko bice crtko..


Ne treba mi skupstina, ne interesuje me Vucic niti Tadic, ne interesuje me ni Irak ni Iran ni Sirija, ocu da se uvaljam u blato, da se penjem na drvo da izgrebem noge hodajuci kroz siblje, hocu da osvojim jos klikera malaca, hocu da detinjstvo traje i traje

Setam I drzim je za ruku i to je to.

 

Nadam se da vam se svidio sastav na temu Dani mog detinjstva. Ukoliko jos neko bude trebo neki sastav na temu detinjstva neka nam se javi komentarom.

3 thoughts on “Dani mog detinjstva

Leave a comment

Your email address will not be published.