Dozivljaj sa raspusta sastav iz srpskog jezika

Dozivljaj sa raspusta

  Svake godine na raspustu ima neki interesantan dozivljaj, mada, cini mi se da ih leti ima vise, iz prostog razloga sto duze traje pa ima i vremena da se vise toga dogodi.

  Ove godine je leto za mene bilo upecatljivo jer sam bila pozvana da plovim na barci sa prijateljima i obidjem celi Bokokotorski zaliv. Nisam neki vrstan plivac i moram priznati da se jako plasim duboke vode, ali jedan prizor me je prosto naveo da udjem u duboku vodu. Ploveci, pravili smo pauze na otvorenom moru, gde se nisam usudila uci u vodu nego sam ih onako sa barke posmatrala kako plivaju i rone. Medjutim, nasa tura je podrazumevala obilazak Plave spilje i to me je ostavilo bez teksta. Azurno plava voda koja miruje u tami jedne pecine je bila gotovo nestvarna za moje oci. Samo sam ih posmatrala neko vreme,a onda ni sama nisam mogla odoleti. Usla sam u vodu, ispod mene se gotovo kristalno jasno videlo dno pecine, svetlelo je tamno i belo kamenje i stene.

Oko nas je bilo jako puno ljudi, turista koji su dosli da uzivaju u prizoru i prelepoj vodi, ali koliko god da nas je bilo stalno sam imala osecaj da oko mene nema nikoga.

  Nikada vise nisam usla u tako duboku vodu, nisti sam se vozila barkom, taj dogadjaj je ostao duboko urezan valjda zato sto je i bio jedini u mom zivotu.

Leave a comment

Your email address will not be published.