Kako sam proveo zimski raspust

Sastav Kako sam proveo zimski raspust iz srpskog za 6 7 8 ili 9 razred osnovne skole. Ovaj pismeni rad mozete iskoristiti i za druge razrede i druge teme vezane za Zimski raspust.

Kako sam proveo zimski raspust

Ovaj zimski raspust mi je jednostavno protrcao, nisam ni osetio kad je prosao pored mene.

Posto su treninzi obustavljeni zbog vremena i snega, imamo takozvanu malu praznicnu pauzu, ja sam resio da ne odmaram i organizovao sam svoje drustvo da svako vece idemo na fudbal u balon i tako ocuvamo kondiciju i spremnost za treninge koji ce otprilike poceti kad i skola. S obzirom da je sneg zakazao, nisam ni razmisljao o odlasku na planinu nego sam resio da vreme provedem sa porodicom kuci. Ove godine se u nasem gradu otvorilo klizaliste pa sam resio da budem dobar stariji brat i mladju sestru sam cesto vodio na klizanje. To je doprinelo mom imidzu briznog i osecajnog momka pa sam imao i par poziva na pice od strane devojaka.


Moram priznati da su ove godine lektire bile brojne pa i one koje sam slagao da sam procitao, sad sam zaista i morao procitati, sto svojom voljom, a sto pritiskom majke. Svaki dan je delovao obican, bez nekih velikih uzbudjenja, jedino sam imao vise vremena za neke radove u kojima uzivam a ne u ucenju i radjenju domacih zadataka. Par nocnih izlazaka je doprinelo tome da se opustim dodatno i spremim za novi pocetak casova.

Naravno, aktivnosti sportske nisam smeo izbeci, jer je vreme praznika i jelo se u gotovo svakoj kuci i kod svake rodbine. Nisam se bas propisno odmorio, ali sam svakako sebi priustio vreme za stvari u kojima uzivam.

Leave a comment

Your email address will not be published.