Opis lika iz filma

Opis lika iz filma sastav iz srpskog jezika koji je napisan za sve učenike koji su trazili ovaj sastav.

Opis lika iz filma

U poslednje vreme mozete slusati i gledati reklame uglavnom o jednom filmu koji se u razlicitim delovima pojavljuje na televiziji.

Pocevsi kao prvi deo triologije Gospodar prstenova, ova uzbudljiva epska fantastika se nastavlja i kroz drugu Tolkinovu knjigu Hobit koja bi po pravilu trebala da bude preteca ili objasnjenja kako je prsten dospeo u opste do Bilbo Baginsa. Medjutim, uprkos cinjenici , da je Bilbo bio dugogodisnji cuvar ovog prstena, na mene je mnogo jaci uticaj imao Frodo Bagins koji jedini uspeva da unisti ovaj prsten. Sama rec epska fantastika ukazuje na to da me je fascinirao izmisljen lik, koji po standardima ne moze cak ni da se ubroji u normalne ljude. Njegov karakter je ono sto me fascinira i navodi da svu svoju paznju uputim na njegova dela.


Kao licnost koja nije sklona agresiji, hrabrosti ili bilo kakvom obliku akcije, dobrota ovog lika i njegova neiskvarena narav su ono sto razoruzava gledaoca ili citaoca.mnogi bi rekli posmatrajuci ovaj film da mnogo veci junaci hodaju bojnim poljima, ali svi oni manjkaju u jednom cega Frodo Bagins ima i previse. To je dusevna i mentalna snaga. Lako je biti junak i vesto baratati macem ili lukom i strelom, ali pobediti sebe i onaj losi deo svog karaktera uspeo je samo on. Zato mu i jeste bio poveren prsten na cuvanje a ne nekom drugom liku u filmu.

U poslednje vreme mnogo vise paznje i simpatija gajim upravo prema likovima koji su povuceniji i mirniji i krase ih neki drugi karakterni kvaliteti a ne samo hrabrost.

Leave a comment

Your email address will not be published.