Pismeni iz srpskog za 7 razred

Priblizio se pismeni iz srpskog jezika. Ovdje cete moci naci teme koje se cesto pojavljuju na pismenim zadacima iz srpskog jezika. Na nas sajt dodajemo lijepe sastave koje za nas pisu izuzetni studenti srpskog jezika kao i ostali koji imaju talenta za pisanje.

Treći pismeni iz srpskog će uskoro i kako se približava tako će i teme biti dostupnije. Ukoliko primjetite da na sajtu nema tema koja bi mogla biti na pismenom posaljite nam naziv teme da vam napisemo vrhunski pismeni rad koji ne moze da omane. Svakodnevno dopunjavamo nas sajt sa najljepsim pismenim  radovima kako za 7 razred tako i za sve ostale razrede osnovne i srednje skole. Pored sastava iz srpskog tu su i kompletne obrade lektira koje su vam potrebne, a iz kojih se takodje zadaju teme na pismenim.


Ako neko zeli da se pridruzi radu i pise sa nama sastave neka nam se javi. Svi vi koji imate zahtjeve prvo lajkujte nasu fb stranicu Pismeni sastavi iz srpskog na kojoj takodje mozete vidjeti objavljene sastave. Nakon lajkovanja pozovite drugove da i oni lajkuju. Ko dovede vise od 10 prijatelja ima besplatne sastave na teme koje zeli do kraja školske godine.

Leave a comment

Your email address will not be published.