Sastav Jesen u parku

Sastav na temu Jesen u parku za osnovnu skolu. Pored svih radova o jeseni donosimo vam i novi sastav Jesen u parku za 5 razred osnovne skole. U nastavku cemo vam dati sve sastave o jeseni napisane do sada jer je doslo doba kada je vecina tema vezana za jesen.

jesen u parku tema sastav

Sada cemo kao sto smo i obecali dati vam i sve ostale sastave o jeseni da bi se vi lakse mogli organizovati i da imate uvid u sve teme koje su objavljene kod nas a ticu se jeseni. Evo pogledajte koje sve imamo. Sastavi o jeseni:

Jesen u mojoj ulici http://www.sastav.org/jesen-u-mojoj-ulici-sastav-iz-srpskog/

Sastav na temu Jesen http://www.sastav.org/sastav-na-temu-jesen/

Tema za 7 razred Jesen http://www.sastav.org/tema-za-7-razred-iz-srpskog-jezika-o-jeseni/

Jesen u mom gradu http://www.sastav.org/sastav-jesen-u-mom-gradu/

Kisnji jesenji dan http://www.sastav.org/sastav-jesenji-kisni-dan/

Jos jedan sastav na temu Jesen u mom parku http://www.sastav.org/jesen-u-mom-parku/


Pored svih ovih nabrojanih teme o jeseni mozete pronaci i na jos dva sajta koji pored sastava sadrze i jos mnogo toga sto vam je potrebno iz jezika za skolu, pa ako vam nesta zatreba nebitno da li je lektira u pitanju, analiza pesme, prepričavanje neki drugi sastav pogledajte i ove sajtove:

http://www.pismeni.com

http://www.sastavizsrpskogjezika.com

Nadamo se da smo vam pomogli i da cete posjecivati nase stranice i kad prodje jesen 😉 jer doci ce i zima pa ce vam trebati pismeni sastav o zimi. Salimo se malo tu smo za vas za svaku pomoć koja vam je potrebna pri sastavljanju sastava iz srpskog jezika ali i iz drugih jezika

One thought on “Sastav Jesen u parku

Leave a comment

Your email address will not be published.